Om oss


Blästerprodukter i Köping AB
 är ett branschkunnigt företag som sedan starten 1999 importerar och säljer blästermedel och eldfasta material av hög kvalitet till den nordiska marknaden. Vi säljer även slitagedelar och service till de flesta förekommande blästermaskinerna.

Blästerprodukter levererar idag till en stor del av Sveriges industri och vi lagerhåller våra material i Köping och Kristinehamn. Sedan 2014 ingår Holger Eldfast som en avdelning i Blästerprodukter.

Vi ser till att ni får det ni behöver och lovar alltid ett personligt mottagande. På vår hemsida hittar du information om våra produkter och tjänster, hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just Er.

Sedan 2006 så ingår vi i den börsnoterade Addtech-koncernen vars historia som handelskoncern går tillbaks ända till 1906. Vår tillhörighet har, förutom finansiell styrka, tillfört oss ytterligare industriell erfarenhet och kompetens.

 

 


Addtech
är en teknikhandelskoncern som tillför både tekniskt och ekonomiskt mervärde i länken mellan tillverkare och kund. Addtech verkar inom valda nischer på marknaden för högteknologiska produkter och lösningar. Kunderna finns främst inom tillverkande industri och offentlig sektor. Koncernen har drygt 2 200 medarbetare i cirka 120 dotterbolag, en årsomsättning om cirka 7,5 miljarder svenska kronor och försäljning till ett 30-tal länder.

Addtechaktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm.

Klicka här för mer information om ADDTECH

Kontakta oss